Geavanceerde microdermabrasie

Geschreven door Francie Cosmetics. Gepost in Huidverzorgingsinstituut.

BellaPeel Diamond Peel Microdermabrasie behandelkop

Bellapeel Diamond Peel

Sinds 2012 zijn wij in het bezit van de BellaPeel Diamond; een geavanceerd microdermabrasie methode voor het verbeteren van uw huidconditie.

De BellaPeel Diamond verwijderd onder een vacuüm een laagje van de huid met de speciale diamanten behandelkop. Hierbij wordt er tegelijkertijd een hoogwaardig serum aan de huid toegediend.

Afbeelding van BellaPeel Diamond Peel Microdermabrasie

De microdiamanten verwijderen met een uiterste precisie een laagje van de huid. Het serum bevat actieve werkstoffen die zijn aangepast aan uw huidtype en huidprobleem.

Waarom BellaPeel Diamond?

BellaPeel Diamond is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de behandeling. De behandeling is gemakkelijk te verdragen en is pijnloos. Afhankelijk van de huidanalyse zal er een aangepast serum worden toegediend. Niet-irriterende actieve bestanddelen hydrateren de huid gedurende een lange tijd en zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Actieve bestanddelen zorgen voor een grondige microdermabrasie, een schone huid en bieden bescherming tegen vrije radicalen dankzij de antioxidanten. Het gebruik van goede en vaak kostbare cosmetica wordt vaak teniet gedaan doordat uw huid onvoldoende gereinigd en gevoed is. Met de BellaPeel Diamond bezorgt u de huid een dusdanige reiniging en voeding dat het gebruik van goede cosmetica ook daadwerkelijk ten goede komt van uw huid en niet slechts een laagje is wat op de dode huidlaag wordt aangebracht.

Een BellaPeel Diamond behandeling is geschikt voor verbetering van de huid. Uiteraard worden de serums en diamantenkop aangepast aan het huidtype en de gevoeligheid van de verschillende gebieden zoals rond de ogen en rond de lippen.

Hoe werkt het?

De diamanten behandelkop glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode cellen weg onder een vacuüm. Tegelijkertijd worden actieve stoffen (serums) in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt lang aan en zorgt dus voor langdurende resultaten. De behandeling is pijnloos en wordt altijd goed verdragen. De diamantkop wordt aangepast aan het specifieke huidtype en gevoeligheid.

Te behalen resultaten

Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem is er vaak al een voelbaar resultaat na één behandeling. Voor een langdurig en beter resultaat raden wij vier tot zes behandelingen aan. Dit wordt het beste gedaan in kuurvorm met tussenpozen van 1 of 2 weken gedaan. Welke behandeling het meeste geschikt is wordt tijdens een intake bepaald. Ook zullen we hierbij een advies geven om de behandeling thuis te ondersteunen met cosmetica afgestemd op de behoeften van uw huid.

 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes.
 • Vermindering van hyperpigmentatie (melasma/bruine vlekjes).
 • Verbetering van de acnegevoelige huid (de huid wordt minder vet).
 • Verfijnde huidtonus en huidconsistentie.
 • Vermindering wallen onder de ogen.
 • Verbeterde soepelheid en elasticiteit van de gehydrateerde huid.

De werking in detail

Het Bellapeel diamantpeeling en seruminfusie systeem is een geavanceerde methode van microdermabrasie en een medisch en esthetisch huidverzorgingssysteem waarbij gebruikt wordt gemaakt van diamanten om de huid te behandelen en daarmee wordt de zelfherstellende eigenschap verbeterd. Tegelijkertijd wordt er door toepassing van specifieke oplossingen die diep doordringen in de huid de functies op celniveau gestimuleerd en de beschadigde lagen van de huid hersteld.

Dit unieke proces duwt jonge frisse cellen naar het oppervlak over een kortere tijd en dit resulteert in een soepelere, jonger uitziende en over het geheel genomen verdraagzamere huid. De Bellapeel Diamond is een volledig geautomatiseerd systeem met alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen die ervoor dienen een ongeëvenaarde effectiviteit en compromisloze veiligheid van de cliënt te garanderen. Het apparaat is in staat om een breed bereik van huidproblemen te behandelen. Van normale huid die wat extra aandacht nodig heeft tot meer serieuze condities als schade door de zon, hyperpigmentatie en veroudering. Acne kan succesvol worden behandeld en de littekens zullen verminderen.

Verjong uw huid, keer de effecten van zonbeschadiging en littekens door acne om. Profiteer van de voordelen van klinische en chirurgische procedures met Bellapeel 's zorgvuldig geformuleerde professionele serums. Net als het apparaat zelf, zijn de Bellapeel professionele serums het resultaat van een grondig wetenschappelijk gebaseerd onderzoek en ontwikkelings programma dat zich inzet om betere, veiligere en meer effectieve methodes en oplossing voor huidverzorging te vinden. De Microdermabrasie serums voor de bellapeel bestaan o.a. uit:

 1. CLARIFYING FORMULA. Een snel werkend en uiterst effectief serum dat primair wordt gebruikt voor het behandelen van acne, puistjes en rosacea.
 2. ANTIOXIDANT VITAMIN C FORMULA. Helpt actief schade aan de huid te repareren op celniveau voor zon beschadigde huid en verouderende huid terwijl dergelijke schade wordt voorkomen bij normale huid. Bevordert een frisser, gezonder en jonger uitziende huid.
 3. HYDRATING FORMULA. Speciaal geschikt voor de gevoelige huid, dit hydraterende serum is zeer effectief bij de behandeling van droge, schilferende huid.
 4. BRIGHTENING FORMULA. Gebruikt voor het effectief behandelen van donkere huid, waardoor deze er helderder en stralender uit gaat zien . Ook effectief bij het verminderen ouderdomsvlekjes en hyperpigmentatie
 5. C SERUM. Een hoge concentratie van vitamine C vooral effectief in de behandeling van ernstig droge huid en psoriasis. Werkt snel en zeer effectief.

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten