Ontspan

en laat je heerlijk verzorgen

Openingstijden 30 maart ~ 4 april

Ook deze week hebben we weer aangepaste openingstijden! Tijdens deze uren is het mogelijk op je bestelling op te komen halen.

  • Maandag: 10.00 ~ 17.00 uur
  • Dinsdag: 13:00 ~ 17:00 uur
  • Woensdag: 9:30-11:30 uur
    & 18:00-20:00
  • Donderdag: 9:30-11:30 uur
  • Vrijdag: 9:30-11:30 uur
  • Zaterdag: 10.00-12:00 uur


Heb je iets nodig?

Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zetten het gereed voor je!

Ga je liever niet de deur uit? Laat dan je producten vanaf 25 euro gratis bij je thuis bezorgen!

Gesloten tot en met 5 april

Gezien de meest recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de hierbij vermelde adviezen van de overheid zijn wij genoodzaakt ons schoonheidsinstituut te sluiten tot en met 6 april, tenzij er andere inzichten komen.

Er zijn ons tot dusverre geen besmettingen bekend onder onze medewerkers maar voelen ons verantwoordelijk om onze klanten en medewerkers te beschermen tegen het eventueel verder verspreiden van het virus.

Uw aanstaande afspraak komt dan ook helaas te vervallen.

In de komende weken houden wij u op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en social media.

Wilt u zo vriendelijk zijn om het ontvangst van dit bericht te bevestigen dmv een email? Anders weten we niet of het bericht tijdig is gelezen en proberen wij u nog telefonisch te bereiken.

Producten kopen
Als u producten nodig heeft kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en verzenden wij het vanaf 25,- euro gratis naar uw huisadres.

Samen verslaan we dit virus! Let goed op uzelf en elkaar.

Nieuw lashlifting in de salon

Zou jij elke dag willen opstaan met een verbluffende oogopslag zonder dat je in de weer moet met mascara of een wimperkrultang? Dit kunnen wij nu voor jou creëren bij ons in de salon met onze nieuwe Lash Lift behandeling.

Met een Lash Lift behandeling worden de eigen wimpers met een speciale techniek gelift, hierdoor onstaat er een mooie natuurlijk krul in de wimpers waardoor je een open en sprekende oogopslag krijgt die wel 8 tot 12 weken zichtbaar blijft.

Wil je nog een groter 'WAUW-effect'? Laat je wimpers dan ook verven tijdens de behandeling, je zult versteld staan van het resultaat.

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten