Cadeaubonnen

Iemand een cadeautje geven? Bij ons zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor ieder bedrag. De cadeaubonnen worden in een leuke cadeaubox verpakt. Kijk op onze prijslijst voor het aanbod van de verschillende behandelingen die wij aanbieden.

Tip: De intake treatment is erg aan te bevelen, voor mensen die nog niet eerder bij ons geweest zijn.

Afhalen?

Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het bestellen van een cadeaubon. Wij zetten hem dan gereed om af te halen in de salon, je kan hem contact of per pin betalen.

of bezorgen?

Als je de cadeaubon liever laat bezorgen dan stuur je ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het adres van de ontvanger en eventuele andere wensen. Je ontvangt dan een betaallink voor het voldoen van de factuur, hierna sturen wij hem op.

of toch liever digitaal?

Via het onderstaande formulier kun je bij ons een digitale giftcard bestellen. De digitale giftcard werkt hetzelfde als een traditionele giftcard alleen ontvang je deze na betaling direct per e-mail.

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten