Ontspan

en laat je heerlijk verzorgen

Mooi verzorgde zomervoeten

De zomer is hét seizoen waarin we onze voeten laten zien. Met een beetje extra aandacht krijgt u mooie verzorgde voeten die gezien mogen worden. De voetverzorgingsproducten van TRIND hebben een kalmerende, verfrissende, herstellende en verzorgende werking. Hiermee brengt u uw voeten in topconditie.

De voetverzorgingsproducten van TRIND bestaan uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

TRIND Exfoliating Foot Scrub revitaliseert de huid en maakt de voeten fluweelzacht, soepel en stralend. De huid voelt hierdoor gladder aan en oogt jonger en verzorgd. Bijzonder zijn de suikerkristallen die de huid exfoliëren zonder deze uit te drogen. Verzorgende ingrediënten zoals shea butter, zonnebloemolie en lotus extract dragen bij aan een optimale reiniging en ontspanning.

TRIND Gentle Caring Foot Cream is een verkwikkende, professionele massagecrème voor zachte voeten en onderbenen. De voetcrème verzacht de ruwe en droge huid. Ingrediënten als zoete amandelolie, lavendelbloem, theeboomolie, rozemarijnbloem en rozengeranium zorgen voor een heerlijke geur en ontspannen de voeten en onderbenen.

TRIND Cracked Heel Repair is een heerlijk geparfumeerde en snel werkende crème die het ongemak bij kloofjes in de hielen of pijnlijke hakken verlicht. Verrijkt met ingrediënten zoals macadamia olie, rozengeranium, allantoïne en tocoferol die de ruwe, droge huid met kloofjes verzorgt, verzacht en hydrateert. De crème houdt de hielen in goede conditie, met perfect verzorgde voeten als resultaat.

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten

Volg ons