Ontspan

en laat je heerlijk verzorgen

Neem afscheid van je acne littekens

Heb je in het verleden veel last gehad van acne en is dit nog steeds te zien? Overweeg dan eens onze behandeling met een Glycol Peeling of Bellapeel Diamond Peel. Dit kan dé oplossing zijn om de littekens in je gezicht te verminderen. Juist met het oog hierop bieden wij speciale combinatiebehandelingen aan. Daarbij is het prettig om te weten dat deze veelal uit de aanvullende verzekering worden vergoed.

Glycol Peeling

Een glycol peeling geeft een sterk verfrissend effect, maakt de huid gladder, poriën fijner en vermindert littekens als gevolg van acne. De glycol peeling zorgt ervoor dat de opperhuid verweekt. Hierdoor schilferen dode huidcellen af en worden de frisse en jonge huidcellen weer zichtbaar. De peeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor het bindweefsel verjongt. Door de peeling wordt de grove en ruwe huid glad en verbetert de huidstructuur.

Bellapeel Diamond

De Bellapeel Diamond verwijdert met de speciale diamanten behandelkop en onder vacuüm een laagje van de huid. Hierbij wordt tegelijkertijd een hoogwaardig serum aan de huid toegediend. De microdiamanten behandelkop verwijdert met uiterste precisie een laagje van de huid. Deze behandelkop is in verschillende gradaties inzetbaar. Het serum bevat actieve werkstoffen die speciaal zijn afgestemd aan de acnehuid.

Resultaat en nazorg

Al na één behandeling is het effect van deze peelings voelbaar en zichtbaar. Na deze behandelingen wordt je huid tijdelijk gevoeliger voor zonlicht. Het is om die reden belangrijk om na de behandeling je huid goed te beschermen tegen de zon. Natuurlijk adviseren wij je graag over de juiste zonbescherming. Voor het beste resultaat kies je voor een peeling in kuurvorm, aangevuld met verzorgingsproducten voor thuis. Verder adviseren wij je om de peeling eens per kwartaal te herhalen, om zo het resultaat te behouden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Kijk hier voor de prijzen van deze behandeling.

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten

Volg ons