Ontspan

en laat je heerlijk verzorgen

Trind: Natuurlijke handverzorging

  • Handbehandeling 01
  • Handbehandeling 02
  • Handbehandeling 03
  • Natuurlijke handverzorging
  • Handverzorgingsproducten van Trind.

In ons instituut gebruiken wij de producten van Trind voor het verzorgen van manicures. Trind Cosmetics is een Nederlands bedrijf dat unieke producten ontwikkelt voor hand- en nagelverzorging. Ze onderscheiden zich doordat ze zijn gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de nagel. De producten van Trind zorgen ervoor dat de nagel sterker en mooier wordt, zonder dat de natuurlijke opbouw van de nagel wordt verstoord. Trind legt zich vanaf haar oorsprong toe op de ontwikkeling en stimulering van de natuurlijke groei van de nagel. Helpt ook de nagels herstellen na kunstnagels. Maak kennis met deze producten en laat u verwennen met een heerlijke manicure!

Naast een professionele behandeling, heeft Trind ook producten voor thuisgebruik.

The Perfect System bevat 6 producten die het mogelijk maken om sterke nagels te krijgen en prachtig verzorgde nagelriemen en zachte handen in 2 weken tijd.

De Set van Trind bevat zes producten waarmee je in twee weken tijd perfecte nagels, nagelriemen en handen hebt. De set – het basisprogramma van ons assortiment – bestaat uit een handig tasje met Extra Mild Cuticle Remover, Manicure Sticks, Cuticle Repair Balsam, Nail Magic, Moisturizing Nail Balsam, Nail Repair Natural, Hand Repair ACE en een handige brochure over het systeem. Deze producten zijn geschikt voor alle nagel- en huidtypes.Het systeem is een unieke aanpak die met geen enkel ander product in de nagelverzorging vergeleken kan worden. De beste verzorging voor je handen en nagels.

Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Met het kwastje Extra Mild Cuticle Remover op de nagelriemen aanbrengen. Enkele minuten laten intrekken en vervolgens de overtollige nagelriemen verwijderen met Trind Manicure Sticks.

Stap 2: Met het kwastje Cuticle Repair Balsam op de nagelriemen aanbrengen. Ongeveer 1 à 2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagelriemen en nagels inmasseren totdat deze helemaal droog zijn.

Stap 3: Om nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren, gebruik je eenmaal per 4 weken de Trind Nail Magic. Maak halfronde bewegingen (te beginnen bij de matrix –halve maantje- en vervolgens naar voren werken). Allereerst gebruik je de halve zwarte zijde. Hiermee verwijder je het absolute toplaagje van de nagel (wit stof). Daarna, met diezelfde halfronde bewegingen masseer je met de halve witte zijde de nagel. Tenslotte herhaal je deze bewegingen met de lange grijze zijde. Een schitterend geëgaliseerde en glanzende nagel is het onmiddellijke resultaat. Daarbij is het dé perfecte basis voor de verdere verzorging.

Stap 4: Met het kwastje Moisturizing Nail Balsam op de nagels aanbrengen. Ongeveer 1 à 2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagels en nagelriemen inmasseren totdat deze helemaal droog zijn.

Stap 5: De eerste 2 weken dagelijks een laagje Nail Repair direct op de nagels aanbrengen (als nagellak). Steeds het vorige laagje verwijderen met Trind Acetone Free Nail Polish Remover. Na 2 weken zie je het resultaat en zal de nagel mooi en sterk uitgroeien op de door jou gewenste lengte. Om de nagels sterk te houden is het vervolgens voldoende om Nail Repair eens per week te gebruiken als glanslak of Base Coat.

Stap 6: Om de behandeling compleet te maken, gebruik je geen gewone handcrème, maar het unieke product Trind Hand Repair, gebaseerd op Duo-Liposomen en het vitamine A, C, E complex.

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten

Volg ons