Ontspan

en laat je heerlijk verzorgen

Happy New Year

2018, het begin van een nieuw jaar, de winter heeft enkele weken geleden zijn intrede al gedaan. Maar wat doet de winter met de huid?
In de winter is de luchtvochtigheid lager. Zelfs een korte blootstelling van de huid aan een omgeving met lage luchtvochtigheid zorgt al voor een verandering in de conditie van uw huid.

De vochthoeveelheid in de huid wordt minder en er ontstaan fijne rimpels/droogtelijntjes. Het vocht wordt als het ware uit de huid getrokken en het is een stuk moeilijker deze goed gehydrateerd te houden.

Hoe droger de huid, hoe meer de barrièrefunctie verstoord wordt. Irritaties, schilfers en soms zelf puistjes kunnen hiervan het gevolg zijn!

Verzorg uw huid daarom extra goed in deze periode. Gebruik een vollere crème zoals de Intense Active Hydration of Super Rich Collagen 24H en geef uw huid regelmatig een boost in onze salon door middel van een intensief hydraterende gezichtsbehandeling.

Helaas is het ook het seizoen van griep en verkoudheid. Uit onderzoek is gebleken dat mensen hun handen gemiddeld 8,6x per dag wassen. Heel erg verstandig al dat handen wassen als u weet dat ruim tachtig procent van de besmettelijke ziektes door aanraking wordt verspreid, maar voor de huid van uw handen is het iets minder fijn. Water en zeep zijn een flinke aanslag op uw huid en door het vele wassen krijgt de huid simpelweg niet de tijd om te herstellen. En dan krijgen uw handen het in de winter ook nog extra te verduren door de kou, wind, regen, lage luchtvochtigheid en extra warme douches.

Wees slim en stop een fijne handcrème in uw handtas. Gebruik deze direct na het wassen van je handen en herhaal dit gedurende de dag. Of zet er één op het nachtkastje zodat u voor het naar bed gaan de handen lekker kan insmeren en het de hele nacht in kan trekken.

De Revitalising Handcrème van Francie Cosmetics bevat PhytoCelltec om de huid van uw handen zacht, soepel en jong te houden. € 15,55 voor 50 ml.

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten

Volg ons