Ontspan

en laat je heerlijk verzorgen

Een mooie bruine teint met de feestdagen?


Zou het niet heerlijk zijn om tijdens deze donkere en frisse dagen toch een beetje een zomergevoel te hebben? Een mooi kleurtje op je huid zodat jij stralend aan het kerstdiner verschijnt of wil jij zonnig het nieuwe jaar in?

Wij bieden je die mogelijkheid met onze nieuwe spray-tan behandeling. Spray-tan is het gezonde alternatief voor de zonnebank. Tijdens de spray-tan behandeling wordt er met behulp van een spray-gun vloeistof over je lichaam verneveld die jou een mooi teint geeft en tevens je huid verzorgd.

Speciaal voor de feestdagen kun je op vrijdagavond 22 december en zaterdag 23 december bij ons in de salon terecht voor deze nieuwe behandeling. Nu ter introductie voor een speciale kennismakingsprijs. Maak je afspraak online, per mail of telefoon.

Introductieprijs: € 29,95


Boek deze afspraak online

Over Spray-Tan

Wanneer je voor het eerst een spray-tan ondergaat is het belangrijk een aantal dingen te weten voor je naar je afspraak komt; zoals de verschillende tinten die kunnen worden gecreëerd en de voorbereiding van je huid op de spray-tan.

De vloeistof die je een mooie bruine kleur geeft is DHA (Dihydroxyacetone), deze stof wordt gewonnen uit suikerriet. Het percentage DHA bepaalt je kleur. DHA gaat een reactie aan met de bovenste laag van je huid en kleurt deze bruin, dit proces duurt een aantal uren. Afhankelijk van de vloeistof die je kiest douche je jezelf na een aantal uren en zie je het definitieve eindresultaat wat 5 tot 10 dagen zichtbaar blijft. De kleur vervaagt omdat je dode huidcellen verliest, bij de een gaat dit proces sneller dan bij de ander.

Spray-tan wordt verneveld op uw huid met een spray-tan gun. U neemt zelf plaast in een speciale spray-tan tent en door middel van het aannemen van verschillende pozes wordt de spray-tan in laagjes aangebracht.

Een spray-tan is voor bijna iedereen geschikt maar er zijn een paar uitzonderingen; bij zwangerschap, psoriasis, eczeem en wondjes mag er niet worden gesprayd.

In onze salon maken wij het gebruik van het merk TanTruth. Dit merk is vrij van parabenen, alcohol en minerale oliën en verrijkt met huidverzorgende ingrediënten zoals Jojoba olie, Shea Butter en Avocado olie. Zo wordt je huid mooi en bruin en tevens goed verzorgt.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden qua kleur die wij bieden in onze salon:

The Professional 9% - Medium

Deze vloeistof bevat 9% DHA en creëert een medium kleur. De vloeistof heeft een inwerktijd nodig van minimaal 6 uur.

Prijs: € 32,50

The Professional 13% - Dark

Deze vloeistof creëert een donkere tint door het DHA gehalte van 13% en heeft een inwerktijd van minimaal 6 uur.

Prijs: € 32,50

The Fast Tan

Deze vloeistof maakt het mogelijk om binnen korte tijd de mooiste tinten te creëren. Afhankelijk van het moment dat je onder de douche stapt.
  • Light: douchen na 2 uur
  • Medium: douchen na 3 uur
  • Dark: douchen na 4 uur
Prijs: € 35,95

Adviezen voor de spray-tan
De helft van het resultaat van je spray-tan wordt bepaald door de voor- en nabehandeling van je huid. De kleur zal zich egaler ontwikkelen en langer houden. Bij een goed ‘onderhoud’ van je kleur kun je hier 5 tot 10 dagen plezier van hebben.

Scrub je huid de dag voor je afspraak en smeer je goed in met een bodylotion. Op de dag van spraytan spoel je jezelf alleen af met water. Gebruik geen bodylotion, deodorant, make-up op de dag van je spray-tan afspraak. De huid dient zo ‘droog’ mogelijk te zijn en geen vettig laagje te hebben. Scheren doe je minimaal 8 uur voor je spray-tan en harsen minimaal 24 uur voor je spray-tan.

Adviezen voor na de spraytan
Was je huid tijdens het douchen voorzichtig met je handen en een milde zeep. Dep je huid droog met een handdoek. Hydrateer je huid goed (heel belangrijk), bij voorkeur twee keer per dag. Sporten, zwemmen en gebruik van de sauna wordt, voor een mooi resultaat, afgeraden de eerste 8 uur na je spray-tan.

Je bepaald zelf wat je draagt tijdens de spray-tan. Dit kan een bikini zijn of donker ondergoed. Topless of met met bovenstukje wat je zelf prettig vindt.

We raden om aan donkere loszittende kleding te dragen of mee te nemen voor na de spray-tan. Mocht je nog vragen hebben bel of mail gerust.

Boek deze afspraak online

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten

Volg ons